dijous, 8 de setembre del 2011

Començem el nou curs!!!

Bones gent, després d'un estiu de reformes al Casal començem de nou les activitats!!!

Durant el 8, 9 i 10 de setembre el Casal estarà TANCAT, estarem a les Festes Alternatives de Vallcarca. Dissabte 10 organitzem el cercatasques (19,30h Plç. Bolívar), tots els beneficis aniran per pagar les multes de la Vaga General del 29-S

Dimarts 13: Kafeta futbolera (Barça-Milan) a partir de les 20h el Casal estarà obert

Dissabte 17: a les 19h Projecció de Vals amb Bashir: "Una nit, en un bar, Ari explica a un vell amic que té un malson recurrent en el qual el persegueixen 26 gossos. Els dos homes arriben a la conclusió que el somni té a veure amb la missió que Ari va realitzar quan feia part de l'exèrcit israelià durant la primera guerra del Líban a començaments dels anys vuitanta. Ari se sorprèn de no recordar res d'aquell període de la seva vida i, intrigat, decideix veure i parlar amb vells amics i antics companys dispersats pel món sencer. Necessita saber la veritat sobre aquell període i sobre si mateix. Ari furga cada vegada més i els seus records comencen a reaparèixer mitjançant imatges surrealistes.·"

Diumenge 18: a les 12h Assemblea de Casal (el projecte del Casal a debat, programació d'horaris, activitats, tallers...) si tens propostes vine!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada